Uitnodiging NK veteranen

NK VETERANEN VAN 29 APRIL T/M 3 MEI 2024 IN DELFT

In 2023 organiseerden we het eerste NK veteranen en in 2024 geven we hier een vervolg aan. En wel van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei. Dit keer is de plaats van handeling het Grotius College, Juniusstraat 8, 2625 XZ Delft. Het betreft een ruime locatie, met grote tafels en kuipstoelen, zodat er vooralsnog geen limiet voor het aantal inschrijvingen geldt. De school heeft voldoende (gratis) parkeerplaatsen en is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Er zijn categorieprijzen (50+, 60+, 70+ en 80+), ratingklassementen, het Jan Terpstra/Calimero-klassement en hopelijk een vrouwenklassement. Het prijzengeld bedraagt 1200 euro. Er wordt gespeeld volgens het SWR van de KNDB. Het speeltempo is 80 minuten plus 1 minuut per te spelen zet.

Er worden acht rondes gespeeld volgens het Zwitsers systeem met op de dinsdag, woensdag en donderdag twee rondes.

Het inschrijfgeld is 45 euro en voor 1 februari te voldoen op rekeningnummer NL60INGB0005826700 t.n.v. Stichting The Hague Open onder vermelding van NK veteranen 2024. Na 1 februari wordt het inschrijfgeld verhoogd tot 50 euro. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Deelnemers dienen zelf voor onderdak te zorgen. Bij boeking van een huisje of stacaravan kan worden volstaan met een midweek.

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je misschien ook leuk...