Rectificatie

De organisatie heeft een fout gemaakt bij het invoeren van de uitslagen van het NK veteranen. In de 7e ronde was de uitslag van de partij Martin Nederlof – Bert Dollekamp 2-0. Dit blijkt ook duidelijk uit de partij, die te vinden is op ToernooiBase. Abusievelijk was 0-2 gevoerd.

Deze fout is inmiddels hersteld in de stand. Helaas zijn bij de prijsuitreiking enkele verkeerde prijzen uitgereikt. Nederlands kampioen bij 50+ is Radjinder Jharap en niet Edwin de Jager. De laatstgenoemde is tweede geworden. Bij 60+ is Anton Kosior 5e geworden en niet Peter van
der Stap.

Zie voor de correcte eindstanden in ToernooiBase de volgende link:
https://toernooibase.kndb.nl/opvraag/standenke.php?Id=46423&jr=24&taal=

De organisatie biedt haar welgemeende excuses aan alle betrokkenen aan.
Wij gaan ons best doen om dit soort fouten in de toekomst te voorkomen.

Met vriendelijke groeten,
namens de organisatie THO,

Guido van den Berg

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je misschien ook leuk...